ÈXIT DELS JUNIORS DE CUBELLES SURF CLUB A LA PRIMERA PROVA DEL CIRCUIT SURFING KIDS A LA PLATJA DE BAHIA (MAZARRÓN)

Comença la temporada de competicions pels nostres juniors de l’escola, molts d’ells estrenant-se en una competició a escala estatal.

El cap de setmana del 26 i 27 de febrer ha tingut lloc la primera prova del circuit Surfing Kids, organitzat per Bahia Surf Escuela i la Federació Espanyola de Surf, on més de 60 esportistes s’hi han desplaçat per lluitar pel títol i aconseguir una bona posició en el rànquing nacional.

S’ha dut a terme l’event amb unes condicions immillorables amb unes onades de qualitat fet que ha permès gaudir d’un bon espectacle .

L’equip de Cubelles Surf Club s’hi ha desplaçat amb un total de 8 competidors acompanyats dels seus entrenadors Kiku Fernández i Mac i pares de l’equip que han acompanyat per donar suport als joves.

Hem de felicitar l’actuació de tots ells competint a un nivell altíssim amb una actitud immillorable, destaquem els següents pòdiums:

– Jordi Soro : 3° posició sub-10 masculí
– Yuria Llorca: 2° posició sub-12 femení
– Victòria Fernández: 3° posició sub-12 femení
– Valèria Fernández: 4° posició sub-14 femení
– Eric Moran: semifinalista sub-12 masculí.

Tot l’equip de Cubelles Surf Club felicita als joves que cada setmana entenen a Cubelles amb molta il·lusió i dedicació , molt orgullosos d’aquest TEAM !

Segueix tota la informació i actualitat de l’escola al nostre Instagram @cubellessurfclub.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Més informació
Privacidad