EQUIP JUNIOR

CUBELLES SURF CLUB

EQUIP JUNIOR:

Forma part de l’equip junior de l’escola, aprèn a surfejar, viu l’essència del surf i comparteix la teva passió .

Si tens entre 6 i 18 anys a Cubelles Surf Club posem a la teva disposició els millors entrenadors de Catalunya amb àmplia experiència i implementant la metodologia de l’escola: eficaç,senzilla i divertida per treure el màxim rendiment al teu Surf.

Vine els dies que vulguis, i gaudeix també de lloguer de material gratuït tot l’any! No deixis passar l’oportunitat i gaudeix del surf de Cubelles, cada setmana amb classes teòriques, pràctiques i entrenament del surf en sec.

EQUIP JUNIOR
CUBELLES SURF CLUB

EQUIP JUNIOR:

Horari de classes

podràs escollir el dia que més et convingui :

  • dissabtes: 10:00 a 13:00 
  • diumenges: 11:30 a 14:30 
  • places limitades

Preu

Preu: 90€/mes
(matrícula: 70€ una sola vegada)

Inclou 1 entrenament setmanal 

          lloguer de material gratuït

          servei de guarda tabla 

         accés gratuït al centre esportiu SWELL SPORT CENTER

Posa’t en contacte amb nosaltres

Vine els dies que vulguis, i gaudeix també de lloguer de material gratuït tot l’any i preu exclusiu en el nostre Surf Camp de setmana santa i d’estiu .No deixis passar l’oportunitat i gaudeix del surf de Cubelles, cada setmana amb classes teòriques, pràctiques i entrenament del surf en sec.

 

A partir de l’1 de Juliol també gaudiràs de : lliure accés a les noves instalacions del centre esportiu de Cubelles Surf Club : Swell Sport Center !

Si vols iniciar-te o perfeccionar e teu Surf de manera segura, divertida i eficaç,no busquis més, confía en la millor escola de surf de Catalunya, vina a Cubelles Surf Club .

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Més informació
Privacidad