CUBELLES SURF CLUB PRESENT A LA PRIMERA PROVA DEL CIRCUIT : @FESURFING JUNIOR SERIES : Bahía Junior Series

Fesurfing junior Series va arrancar aquest mes de Febrer amb la primera prova a MAZARRÓN (Múrcia), L’EQUIP junior de Cubelles Surf Club s’hi va desplaçar sent els únics representants catalans i demostrant el gran nivell de tots els surfistes i la recompensa al seu gran esforç que realitzen tot l’any. Destacar l’actuació de:

Paula Fernández Junyent disputant la final sub-14 femení, quedant en 4a posició i Valèria Fernández Junyent sent la campiona sub-12 femení.

Per primera vegada en la història del surf nacional s’ha aconseguit incorporar una prova del circuit nacional júnior, el Fesurfing Júnior Sèries, en el litoral mediterrani. La platja de Mazarrón Junta de les Mars, més coneguda com a Badia Gran, va ser el punt de trobada de les joves promeses nacionals.

El mateix organitzador de la prova i president del Badia Surf Escola, José María Cascales, reconeixia que: “l’esdeveniment va ser una cosa meravellosa. Per a ser la primera vegada que el circuit es trasllada al mediterrani va tenir una alta participació. La gent va confiar molt a venir fins aquí i això és un motiu del qual estem molt orgullosos.”

La competició, que va haver de traslladar-se a una altra platja per unes condicions adverses, aviat va deixar patent el gran nivell de surf amb les altes puntuacions que es van veure. Les quatre categories que es jugaven els 1000 punts no van defraudar als assistents al primer esdeveniment en aigües mediterrànies del circuit.

Cascales afegia també que: “esperem que aquest sigui l’inici de més proves en aquesta regió. Jo tenia la idea molt clara, el surf aquí a Múrcia cada dia té més força i és una manera de tancar el cercle i que apareguessin altres comunitats en el calendari. Aquest és el primer pas perquè des d’aquí, des del mediterrani, empenyem al fet que hi hagi més proves que se sumin al circuit”.

Font: FESURFING JUNIOR SERIES

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Més informació
Privacidad